Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
E-Cultuur - Module 5
E-Cultuur

Description
My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Module 5

 

Dit wordt mijn laatste bijdragen aan mijn weblog voor module 4. Ik zal in dit stuk terug kijken op module 4 en het project dat ik heb gedaan.

 

Ik vond het een leuk blok vooral de combinatie tussen de colleges en de excursies die zijn geweest.  Het gastcollege van ijsfontein vond ik erg leuk omdat ik wist dat er veel aandacht besteed wordt aan de ontwikkeling van educatieve programma’s voor culturele instellingen maar dat er zoveel geld in omging dat wist ik niet. Achteraf is het natuurlijk niet gek want het ontwikkelen van soft / hardware vergt een behoorlijk bedrag.

 

Het project dat bij deze module hoort vond ik heel leuk omdat je, je fantasie de vrije loop kon laten gaan. Dat hebben Nina en ik ook zeker gedaan. De eerste keer dat wij bij elkaar kwamen was het we kunnen dit doen, nee dat. Ons enige probleem was hoe regelen wij het met de spoorwegen omdat het traject een behoorlijk druk traject is maar omdat het fictief was hebben wij ons daar geen zorgen meer over gemaakt.

 

Het minst leuke onderdeel vond ik het boek, ik had het boek handboek voor hemelbestormers gekozen, het was opzich een leuk boek alleen moest ik mijzelf telkens aanzetten tot het lezen van het boek en dat is natuurlijk niet goed. Ik heb veel aan het boek gehad vooral het tweede deel van het boek waar veel tips worden gegeven waar je op moet letten als je een idee wil loslaten. Dat heb ik ook duidelijk in mijn verslag opgenomen.

 

Kort samengevat ik vond het een leuk en leerzaam.


Posted: 11:35, 31/1/2007
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->