Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
E-Cultuur - Digital Storytelling projecten
E-Cultuur

Description
My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends

Digital Storytelling projecten

 

Het is de tweede week dat ik mij weblog bij hou voor de module van digital storytelling. Door het bijhouden van een weblog leren wij hoe het is om een verhaal te vertellen aan andere. In de update van week 38 heb ik het gehad over de definitie van digital storytelling, verschillende Digital Storytelling Projecten en het onderwerp van de eindopdracht. Het onderwerp waar Nina en ik het over hebben AD(H)D in het dagelijksleven.

 

Deze week heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met de Digital Storytelling projecten die ik vorige week heb gevonden op het internet. Door de colleges die ik vorige week heb gevolgd is mij duidelijk geworden dat Digital Storytelling veel breder is dan ik dacht. Daarom heb ik ook verder gezocht op internet,  hierdoor heb ik ook andere projecten gevonden zoals stadswandelingen door Amsterdam die worden georganiseerd door het Amsterdam Historisch Museum. Ik heb de project beschrijving van de projecten die ik vorige week heb gevonden nogmaals doorgelezen. Ik heb dit gedaan zodat ik precies weet waar het project over gaat en wat er met het project bereikt kan worden.

 

Ik ga dit weekend de audio-tour van het Joods Historisch Museum doen. In de weblog van week 40 zal ik hier meer over vertellen.

 

Net zoals vorige week heb ik mij deze week bezig gehouden met de eindopdracht. Ik heb gekeken naar de onderzoeksvragen die Nina had uitgewerkt. Voor mijzelf heb ik een opzet gemaakt van hoe ik de eindopdracht wil aanpakken. Daarnaast heb ik ook al een aantal vragen bedacht die ik zou kunnen stellen aan de personen die Nina en ik gaan interviewen over ons interview. Wij gaan in ieder geval elkaar interviewen omdat wij beide als geen ander weten hoe het is om met AD(H)D te leven. Wij willen ook de mensen in ons naaste omgeving interviewen omdat zij ook weten hoe het is om met mensen met AD(H)D te leven omdat ze hebben leren leven met mensen met AD(H)D.


Posted: 11:30, 27/9/2006
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->